Sponsormogelijkheden

U wilt de BigBand Nuenen een warm hart toedragen? Dat kan, op zowel materiële als financiële wijze.

Bekijk de homepagina met GOUD en ZILVER sponsors en bekijk het overzicht met alle sponsors, GOUD, ZILVER en BRONS.

Waar laten we onze vriendschap zien?

Er zijn verschillende plekken waar we onze verbintenis tot uiting kunnen brengen. Niet alleen op onze eigen website, maar ook op Facebook en op banners en ‘beach flags’ die we tijdens optredens latens zien.

Website

De website van BigBand Nuenen is de plek waar we onze samenwerking tot uiting willen laten komen. We hebben op de homepagina een draaiende caroussel die ruimte biedt aan goudsponsors, een blok met logo’s voor goud- en zilversponsors en een pagina waar alle sponsors {goud, zilver en brons), op alfabet zijn te vinden.

Onze website trekt gemiddeld 400 bezoekers per week. In aanloop naar een optreden komen er circa 1000 mensen per week naar de site.

Facebook

Facebook is voor ons een krachtig medium om met de fans in contact te komen. Onze vrienden bevinden zich hoofdzakelijk binnen een straal van 25 kilometer van Nuenen, maar we zijn ook in beeld bij mensen elders in het (buiten)land. Bovendien worden onze berichten opgepikt en regelmatig gedeeld door het Eindhovens Dagblad, Omroep Brabant, diverse culturele instellingen en Facebookpagina’s van Nuenense bedrijven en organisaties.

Tijdens Nuenens Swingtime doen wij betaalde promoties, waarmee we een bereik halen van tussen de 10 tot 12,5 duizend Faecebookgebruikers. Als gouden sponsor profiteert u hiervan mee, omdat we uw Facebookpagina vermelden.

Uitrolbare banner

U kent ze wel van televisie, het bord met sponsors achter de sporter die net een prestatie heeft geleverd. Tijdens onze optredens in het kader van Nuenens Swingtime plaatsen wij een uitrolbare banner aan weerszijden van het podium, zodat het publiek altijd goed zicht heeft op uw logo.

Als gouden sponsor krijgt u een plekje op de bovenste helft, de zilveren sponsors vinden een plaats op de onderste helft.

Beach vlag

Deze vlag plaatsen wij buiten de locatie waar het optreden plaatsvindt. Dat kan op straat zijn, maar ook bij de ingang. Zodoende bent u direct in het zicht van passanten en onze gasten.

Als gouden sponsor kan uw logo hier een plek krijgen, tesamen met het beeldmerk van De Watermolen van Opwetten (onze gastvrouw) en de BigBand Nuenen.

Nog vragen? Wij hebben het antwoord!

Repetities

maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur
Het Nuenens College
Sportlaan 8
5671 GR Nuenen

Contact

Secretariaat BigBand Nuenen
Zuiderklamp 101
5672 HB Nuenen

T 040 - 2832595
E info@bigbandnuenen.nl
IBAN NL40RABO0127488278
t.n.v. Vereniging Carte Blanche

Sociale media

Leden