Over BigBand Nuenen

In iedere stad en elk dorp is een bigband te vinden. Altijd gevormd door leden die graag jazz willen spelen. De bigband in Nuenen bestaat al ruim 20 jaar. De samenstelling is in die tijd gewisseld, maar de intentie van de jazz is altijd gebleven. Het repertoire dat we brengen, bestaat uit jazz bigband nummers. Namen als Glenn Miller, Duke Ellington, Paul Desmond, Count Basie, Jerry van Rooyen en Rob Pronk (dé arrangeurs van de beroemde Skymasters) zijn geen onbekenden voor de band en ook u zal vele stukken herkennen..

Kortom, de arrangementen die we laten klinken zijn heerlijk om naar te luisteren en liefhebbers kunnen er ook naar hartenlust op dansen, zoals dat in de hoogtijdagen van deze muziek gebruikelijk was.

De band staat vanaf 2011 onder leiding van topdirigent Richard Beeren.

Over de website

De website van BigBand Nuenen is in beheer bij Rob van Holten (bassist) en Rob Coers (gitarist). Zijn zijn te bereiken via website@bigbandnuenen.nl voor zaken aangaande de site. Voor alle overige vragen, verzoeken en opmerkingen gebruikt u het beste het contactformulier.

De foto’s op de homepagina en de uitsnedes in de paginakoppen zijn geplaatst met toestemming van fotograaf Roberto Bogers.

Share This