Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

8e Nuenens Swingtime met Peter Tiehuis

25 juni 2017 van 14:30 tot 17:00

De achtste aflevering van Nuenens Swingtime komt eraan en ook dit keer beloven we weer iets bijzonders. We spelen op 25 juni (bijna als vanouds) bij De Watermolen van Opwetten, vanaf 14:30 uur.

De gast voor het concert van 25 juni is gitarist Peter Tiehuis. Hoewel Tiehuis in de jazzwereld een zeer bekende artiest is, kan het zijn dat de naam niet direct bij iedereen een bel laat rinkelen.

Peter Tiehuis is onder andere leadgitarist bij het Metropole Orkest. Daarnaast speelde Tiehuis in de bands van Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis. Als sidekick werkte hij met een lange lijst beroemde jazz artiesten. Namen als Toots Thielemans, Benny Goodman, Stan Getz, Al Jarreau, Mike Stern, The Yellow Jackets, Gino Vannelli, The Brecker Brothers, George Duke en Herbie Hancock komen op die lijst voor.

In 2008 begon Tiehuis zijn eigen trio onder de naam Frapear. In deze setup experimenteert Tiehuis met volledig geïmproviseerde concerten.

*** DEEL EN WINACTIE ***

Ook dit keer hebben we je hulp weer nodig om De Watermolen van Opwetten lekker vol te krijgen, net als de vorige keer.

Dat kan je doen door dit Facebookbericht te LIKEN en OPENBAAR te delen met je vrienden. Dan ben je namelijk bij ons bekend en maak je kans op een diner voor twee na afloop van het optreden. Leuk toch?

Bedankt en tot ziens!

Waar heb je Peter Tiehuis mogelijk onlangs gezien? Hier dus, op het Bevrijdingsconcert op de Amstel, afgelopen Koningsdag, Schuif door naar 06:15 voor het fragment.

Gegevens

Datum:
25 juni 2017
Tijd:
14:30 tot 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Watermolen van Opwetten
Opwettenseweg 203
Nuenen, 5674 AC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
040 2636320
Site:
http://dewatermolenvanopwetten.nl/