Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

7e Nuenens Swingtime met het Paulus Schäfer Trio

26 maart 2017 van 14:30 tot 17:00

Swingtime

In 2013 is BigBand Nuenen begonnen om het aloude radioprogramma van de AVRO, “Swingtime”, nieuw leven in te blazen. In dit radioprogramma speelde de bigband “de Skymasters” met beroemde jazzcoryfeeën, live op de radio vanuit Nick Vollebregts jazzcafé in Laren. In de Nuenense Swingtime sessies traden jazzgiganten op als trombonist Bart van Lier, zangeres Greetje Kauffeld, pianist Rob van Bavel, saxofonist Joris Posthumus en de Japanse saxofonist Yuichiro Tokuda.

Klik voor vergroting

Facebook actie

Ook dit keer hebben we een bijzondere actie! Als u DIT Facebook bericht met de aankondiging van dit concert openbaar deelt, maakt u kans op een ‘Jazz arrangement diner’ voor twee personen, op 26 maart, na afloop van het Swingtime concert.

Watermolen van Opwetten

De voorstellingen van Nuenens Swingtime vinden plaats op zondagmiddagen om 14:30 in De Watermolen van Opwetten.

Speciaal voor de optredens tijdens Nuenens Swingtime, bereidt het restaurant van de Watermolen van Opwetten een speciaal ‘Jazz arrangement diner’. Zo kunt u uw zondagmiddag met live jazzmuziek goed afsluiten met een mooi diner. 

Het Paulus Schäfer Trio

Het volgende Swingtime concert vindt plaats op zondag 26 maart 2017 om 14:30. Deze keer is er geen gastsolist, maar een gast-trio! Het bekende Gypsy jazztrio van Paulus Schäfer komt een set spelen. Een aantal nummers zal Paulus Schäfer muzikale begeleiding krijgen van de BigBand. Swing is gegarandeerd! 

  • Paulus Schäfer  – Solo Guitar
  • Romino Grünholz – Rhythm Guitar
  • Noah Schäfer – Double Bass

Gratis entree

Voor de Swingtime concerten vragen we, zoals gebruikelijk, geen entreegeld.

Gegevens

Datum:
26 maart 2017
Tijd:
14:30 tot 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Watermolen van Opwetten
Opwettenseweg 203
Nuenen, 5674 AC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
040 2636320
Site:
http://dewatermolenvanopwetten.nl/